Training Office 365

Home / Training & Workshop / Training Office 365

o365-b

Ce înseamnă Office 365?

„Office 365” se referă la planurile de abonament care includ acces la aplicațiile Office, plus alte servicii de productivitate activate prin internet (servicii cloud). Planurile Office 365 pentru firme includ servicii cum ar fi conferințe web Skype for Business și e-mailul găzduit Exchange Online pentru firme, precum și spațiu de stocare suplimentar online cu OneDrive pentru business.
Multe planuri Office 365 pentru firme includ, de asemenea, versiunea desktop a celor mai recente aplicații Office, pe care utilizatorii o pot instala pe mai multe computere și dispozitive. Printre aplicațiile instalate complet se numără: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access. (Publisher și Access sunt disponibile doar pe PC.) Și le puteți instala pe mai multe dispozitive, inclusiv PC, Mac, tablete Android, telefoane Android, iPad și iPhone. Atunci când aveți un abonament Office 365 activ care include versiunea desktop de Office, aveți întotdeauna cea mai recentă versiune a aplicațiilor.

O soluție Office 365 Business Premium: oferă accesul la pachetele software clasice, plus email și colaborare găzduit pe server-ele Microsoft, în cloud.
În condițiile acestea, diferența față de o soluție clasică constă în faptul că nu mai există un server local care să se ocupe de partea de email (cu nume personalizat de domeniu) și acces la el, colaborare și conferințe online (Lync). Licenţa este validă atâta timp cât se plăteşte abonamentul. Ca și disponibilitate el va fi garantat 99% din timp, în cloud. Trebuie doar să fie configurat corespunzător de către administratorul de rețea – o poate face beneficiarul, firma ce oferă consultanță pentru serviciile de IT sau Microsoft.

Office365-2

De ce Office 365? La ce ajută?

Se câștigă mobilitate. Într-un astfel de scenariu angajații pot lucra de oriunde, de pe orice aparat. Și pot colabora în timp real dacă au acces la o conexiune internet. Documentele, email-ul, calendar, contacte, site-urile de colaborare vor fi disponibile oriunde, oricând e nevoie de ele.
Se folosesc instrumentele cu care deja suntem familiarizați: același Word, Excel, PowerPoint și Outlook va sta instalat pe sistemele noastre, sau din contră, dacă ne conectăm la internet, aceiași interfață cu care suntem obișnuiți ne este accesibilă din browser, de pe orice platformă vrem să facem asta. Și de pe orice dispozitiv, fie el smartphone, tabletă sau chiar un PC cu Linux sau MacOS X.

Optimizarea investiției: pe măsură ce este nevoie de mai mult (sau mai puțin) resursele pot să fie ajustate corespunzător în funcție de necesitățile de moment. Pentru o firmă aflată la început de drum, o soluție gen Office 365 înseamnă degrevare de costuri – se plătește lunar, o sumă mult mai mică și nu se mai investește la fel de mult în infrastructură. Se iau instrumentele, se folosesc. Banii disponibili și resursele umane pot fi folosite ca să producă valoare în companie. Office și infrastructura IT devin instrumente care ajută, nu obstacole care costă.

Colaborare: odată pus în funcțiune un sistem Office 365 angajații și partenerii pot să colaboreze cu adevărat: Calendar, email pentru stabilirea de întâlniri și schimbul de mesaje, Lync pentru conferințe voce și video. Toate fără costuri de instalare hardware și probleme masive de configurare.
Disponibilitate: nu în ultimul rând, un pachet Office 365 asigură o disponibilitate de 99,9% a serviciilor IT. Ceva ce e destul de greu de realizat la costuri mici într-o infrastructură clasică. Iar odată ce apar update-uri, ele sunt aplicate transparent de către Microsoft pe serviciile oferite.

SharePoint-Office365-Integration-Migration

Prezentarea cursului

Tema 1 – Introducere în Microsoft Office 365

Tema 2 – Comunitatea Microsoft Office 365

Tema 3 – Cloud Computing

Tema 4 – Microsoft Outlook Web App

Tema 5 – Skype for Business

Tema 6 – Microsoft SharePoint Online

Tema 7 – Microsoft Office Web App

Pentru fiecare tema propusa, trainerul va intocmi o structura de curs detaliata care va contine subiectele solicitate de catre beneficiar si care va fi aprobata de beneficiar inaintea sustinerii trainingului.

Prezentarea trainerului

• peste 10 ani experienta training Microsoft Office;

• printre companiile la care a sustinut cu succes training-uri se regasesc Continental, Linde Gaz, Mahle, DB Shenker, BNR, Eon România, Lukoil si altii;

• certificare ECDL.

Office-365-Slider

Contacteaza-ne

Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.