Team Building Maria Rustic Resort

Home / / Team Building Maria Rustic Resort

In perioada 5 august – 7 august 2016 a avut loc Team Building-ul “The Smart Team”, organizat de catre Green Roua  la Maria Rustic Resort, Buteni, judetul Arad. In urma team building – ului reusit de anul trecut, compania  Carpat Sticks a decis sa aleaga Green Roua din nou pentru desfasurarea excursiei si activitatilor.

Participantii la training au fost in numar de 56 persoane din departamentul de productie.

Din chestionarele de evaluare completate de 46 dintre participanti, reiese utilitatea si importanta team building-ului. S-au facut aprecieri pozitive referitoare la pregatirea trainerului, coordonarea grupului, exemplele/ exercitiile indoor, exemplele/ exercitiile outdoor, dinamica si interactiunea grupului, locatia si materialele folosite.

S-a observat interesul participantilor pentru participarea la team building-urile viitoare organizate de Green Roua, ca urmare a satisfactiei generale a participantilor in ceea ce priveste team building-ul sustinut.

Obiectivele majore urmarite in cadrul Team Building-ului au fost:

– Imbunatatirea comunicarii la nivel de echipa

– Cresterea gradului de cunoastere reciproca a membrilor echipei

– Imbunatatirea dinamicii grupului

– Imbunatatirea interactiunii la nivel de echipa

– Cresterea coeziunii echipei

– Cresterea increderii in sine a membrilor echipei

– Imbunatatirea flexibilitatii echipei

– Stimularea unui climat competitiv

– Cresterea gradului de motivare si satisfactie

Pentru atingerea obiectivelor propuse, trainerii au apelat la o abordare complexa, in care au fost cuprinse mai multe metode de lucru. Metodele folosite au tinut cont de nivelul de formare al participantilor, de pregatirea profesionala si de feedback-ul primit de la acestia.

Astfel, principalele metode de lucru au fost:

– Exercitii de cunoastere reciproca

– Activitati de grup

– Lucrul in echipa

– Exercitii pentru cresterea coeziunii echipei

– Exercitii pentru imbunatatirea dinamicii si flexibilitatii echipei

Exercitii: Start-Stop, Capul Dragonului, Scriem in echipa, Batul, Umplerea sticlei cu buretele, Panza de paianjen, Floarea echipei, Scaunul de Tortura.

Resurse materiale utilizate: sala conferinte, program + reguli pentru o buna desfasurare a team building-ului, coli flip chart, markere, pixuri, mingi, sfoara, banda adeziva, scotch, bureti, foarfece, cutere, peturi de plastic, palete tenis, aparat foto, intructiuni jocuri, chestionare evaluare, la care se adauga alte materiale necesare bunei desfasurari ale activitatilor intreprinse in cadrul team buildingului.


Related Projects
Contacteaza-ne

Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.