Profi – Design Grafic

Home / / Profi – Design Grafic

In plina expansiune, Profi este al doilea mare retailer modern din Romania dupa numarul de magazine, cu o retea de 255 de magazine, prezenta in 41 de judete si cu peste 6.000 de angajati.

Cu supermarketul Profi avem colaborare de lunga durata in care am participat la diverse campanii de publicitate in cadrul carora am dezvoltat prezenta companiei in mediul online si offline.

O campanie publicitara la care am lucrat cu drag a fost o campanie de ajutorare a copiilor, in care ne-am ocupat de toata identitatea vizuala a campaniei in decursul a 6 luni: am realizat numeroase afise, billbord-uri stradale, mape de presa, flyere, aplicatii multimedia, signalistica la casele de marcat si rafturi, bannere web, machete de presa si alte materiale publicitare.

In afara campaniilor publicitare de care ne-am ocupat in totalitate sau in care am fost implicati, am facut reviste bilunare cu produsele oferite de supermarketul Profi si am contribuit la dezvoltarea imaginii in special in mediul offline prin realizarea diferitelor materiale publicitare, precum afise, roll up-uri, carduri de fidelitate, mesh-uri etc.

Related Projects
Contacteaza-ne

Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.