Automotive Industry Day

Home / / Automotive Industry Day

Automotive Industry Day este un eveniment marca Green Roua creat cu scopul dezvoltarii si imbunatatirii relatiilor profesionale, dedicat furnizorilor din domeniul automotive si sub-furnizorilor acestora.

Romania este astazi o zona reprezentativa pentru investitiile din domeniul automotive si are un potential de dezvoltare foarte mare. In cadrul Automotive Industry Day facilitam accesul la informatie si dezvoltarea de noi colaborari si parteneriate in domeniul business.

Printre participantii la eveniment se numara cele mai mari nume din domeniul automotive si domeniile afiliate din Romania, precum Hella, Continental, Dräxlmaier, Autoliv, Huf, Delphi, Dura, Mahle si multi altii.

Dintre partenerii evenimentului amintim Kaizen Institute, una din cele mai bune solutii de management la nivel mondial, alaturi de TUV Rheinland, o companie multinationala care ofera servicii de management, servicii industriale, constructii si imobiliare, instruire si formare si alte servicii pentru companii.

In materie de design, Green Roua a creat imaginea online si offline pentru Automotive Industry Day, prin realizarea unui web site si a materialelor publicitare, punand accentul pe crearea unei strategii de brand. Intrucat excelam in domeniul automotive, ne-am concentrat fortele cu scopul de a realiza cel mai bun eveniment din domeniul automotive la nivel national.

Viziteaza site-ul Automotive Industry Day >>> aici

Related Projects
Contacteaza-ne

Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.