Ne asiguram de faptul ca brandul dumneavoastra isi comunica mesajul publicitar cat mai usor si eficient cu putinta

Design grafic & Web

Designul grafic mai este denumit si comunicare vizuala, in consecinta, noi ne asiguram de faptul ca brandul dumneavoastra isi comunica mesajul publicitar cat mai usor si eficient cu putinta. Ajutam la crearea identitatii si personalitatii brandului folosindu-ne de creativitatea si viziunea de care am dat dovada pana acum. Credem ca un branding de succes se bazeaza pe experienta, dar in acelasi timp aducem ceva nou prin fiecare proiect pe care il dezvoltam.

Oferim o gama completa de servicii de design grafic si web pentru realizarea materialelor publicitare, cat si servicii de design de ambalaj, prin care evidentiem cele mai reprezentative caracteristici ale produsului sau serviciului dumneavoastra. Ne adaptam nevoilor publicitare ale clientilor nostri prin realizarea de materiale atat pentru print, cat si pentru web, in conformitate cu cerintele pietei actuale.

Punem accentul atat pe criteriul estetic, cat si pe cel functional in acelasi timp. In serviciile de design grafic si web pe care le oferim, tehnica si arta se intalnesc si conlucreaza pentru un rezultat final de cea mai buna calitate.

Beneficiile pe care le oferim

 • Identitate

  Vom identifica acele aspecte specifice brandului/ produsului care il deosebesc de oferta concurentiala

 • Personalitate

  Impreuna vom crea o personalitate a brandului care sa atraga atentia publicului si sa-l cucereasca

 • Vizibilitate

  Fie ca vorbim de mediul online sau offline, contribuim la crearea unei prime impresii care sa aiba impactul dorit

 • Inovare

  Apeland la tehnologie avansata si o echipa cu experienta, va puteti bucura de un design grafic sau web innovator

 • Functionalitate

  Creativitatea artistica se impleteste cu tehnica pentru a realiza produse eficiente si instrumente usor de folosit

Gama de servicii

Oferim servicii complete de marketing, design grafic si web, consultanta, training, team building si evenimente corporate. Punem accentul pe calitate, fiecare serviciu pe care il oferim este atent elaborat in conformitate cu nevoile clientilor nostri, la cele mai inalte standarde de performanta. Garantia eficientei si eficacitatii serviciilor noastre este succesul de care se bucura clientii nostri.

Prezinta-ne afacerea ta si afla cu ce te putem ajuta

Contacteaza-ne

Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.